Geschiedenis

Peter & Wim, Aannemersbedrijf P.A.M. van KesselAannemersbedrijf P.A.M. van Kessel is op 21 augustus 1978 opgericht in Heeswijk-Dinther door Peter (P.A.M.) van Kessel. Twee jaar later, in 1980, verhuisde bouwbedrijf van Kessel naar het huidige adres op de Brakkensedijk 10 in Vorstenbosch (regio Bernheze). In 2003 werd het 25-jarig jubileum groots gevierd en inmiddels is het bedrijf alweer hard op weg naar zijn 40-jarig bestaan.

Vandaag de dag

In 2015 werd het familiebedrijf overgenomen door de oudste zoon van Peter; Patrick van Kessel. Vandaag de dag zijn er twee vaste medewerkers in dienst (Wim Krol en Joost Schepers) en wordt het team bijgestaan door zzp-ers.

Bouwbedrijf van Kessel is gespecialiseerd in o.a. stallenbouw, betonwerken, utiliteitsbouw en woningbouw. Het bedrijf is ruim 35 jaar actief in de gemeente Bernheze. Wanneer je door deze en omliggende gemeenten reist zul je tal van huizen, schuren en stallen die door het aannemersbedrijf zijn ge- of verbouwd tegenkomen.

Waar we voor staan

Wanneer we aan een nieuw bouwproject beginnen is ons uitgangspunt altijd het leveren van kwaliteit. We halen onze voldoening uit het maken van degelijk werk en tevreden klanten! Door klein te blijven houden we het contact met de klant persoonlijk zodat we altijd direct kunnen inspelen op uw wensen.