Waar wij werkzaam zijn

Aannemersbedrijf P.A.M. van Kessel is voornamelijk werkzaam in de gemeente Bernheze, maar ook in de daaromheen gelegen gemeenten zoals Uden, Veghel, Sint-Oedenrode, Boekel en s’ Hertogenbosch. Mocht de tijd het toelaten, dan worden ook klussen aangenomen in andere delen van Brabant en daarbuiten.

Bouwwerkzaamheden

Hieronder vindt u een beschrijving van onze werkzaamheden:Hobby koeienstal, Berlicum, Aannemersbedrijf P.A.M. van Kessel

Stallenbouw: Wij bouwen stallen en schuren met een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Functionaliteit staat bij deze bouwprojecten centraal.

Utiliteitsbouw: Bij utiliteitsbouw kunt u denken aan de bouw van hallen, kantoren en andere bedrijfsruimtes.

Betonwerken: Onder betonwerken valt de realisatie van mestopslagkelders, kelders onder woonhuizen, funderingen en vloeren. Een sterk fundament is de basis van elke bouw.

Woningbouw: Woningen worden voornamelijk gebouwd in opdracht van particulieren. Het gaat hierbij om vrijstaande of twee-onder-een-kap-woningen, maar ook appartementen en woonboerderijen.

Verbouw: Bij het verbouwen van een woning of bedrijfspand gaat het vaak om het vergroten van ruimtes, het aanpassen van de ruimtelijke indeling, of het maken van een aanbouw of dakkapel.

Renovatie & onderhoud: Bij oudere woningen en bedrijfspanden is onderhoud en renovatie op den duur noodzakelijk en verlengt de levensduur van een pand aanzienlijk. U kunt bv. denken aan het vervangen en repareren van daken, goten en kozijnen.

Metsel- en timmerwerken: Ook voor overige metsel- en timmerwerken bij bouw of verbouw kunt u bij ons terecht.

Samenwerking

De bouw wordt van a tot z door Aannemersbedrijf van Kessel gecoördineerd en uitgevoerd. Wanneer nodig wordt samengewerkt met externe partijen zoals staalconstructiebedrijven, asbestsaneringsbedrijven, transportbedrijven, loodgieters, elektriciens etc. Geen klus is ons te gek en we horen het dan ook graag van u wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft!